Wanna read this blog post in another language?

lördag 3 november 2012

Rätt svar!

Fel, fel, fel (och lite lite rätt...)! Vad roliga ni är, jag är ju ingen kackerlacks-vän direkt så att hitta en sådan vid frukosten hade väl varit mer av en mardröm än en rolig upplevelse! Än har vi inte sett någon faktiskt och jag hoppas att det dröjer lite till. Annars är väl Arizona känns för att ha mycket ormar, skorpioner och spindlar... lovely!

Men så var det nu inte, utan det som surrade förbi utanför vårt fönster var en liten kolibri! Rätt så exotiskt tycker jag som aldrig har sett någon på riktigt, utan bara tänker på de där som är med i Kalle Anka på julafton som sjunger så fint men blir störda av den där hackspetten. Känns helt absurt att vi verkligen bor på ett ställe där det är vanligt att ha en kolibri-matare på balkongen...


Nu väntar lite helgstök, som storhandling och en tur med bilen till närmsta barnvagnsaffär. Vardagen flyter på som vanligt med andra ord, bara med en liten exotisk tvist :)

3 kommentarer:

  1. Vad häftigt med Kolibri-fåglar utanför fönstert. Vad matar ni dom med? Det måste var små frön eller? / Lasse.

    SvaraRadera
  2. Nej, kolibris använder ju sin lilla näbb till att suga nektar ur blommor(vi har en stor blommande buske utanför balkongen), så därför ger man dem något slags sockervatten som man köper till :)

    SvaraRadera
  3. Då förstår jag och lycka till med fåglarna.

    SvaraRadera