Wanna read this blog post in another language?

söndag 4 november 2012

Loppis idag!

Idag har vi gjort lite av varje. Började dagen med lite syskonmys i vår stora fåtölj...
Kollar in stora idolen.
Ett stycke glad skitunge!

Sedan skypade vi med min mamma, hennes Casildo och min mormor. Jättekul att prata med mormor och visa henne hur vi har det här, det verkade hon också tycka! Konstigt egentligen vad den generationen har fått vara med om. När hon var liten var det säkert många omkring henne som hade släkt och vänner som emigrerat till USA och som de sedan aldrig återsett i livet, man fick väl något brev någon gång om året men mer än så var det nog inte. Nu är min mormor 91 år och kan prata med och titta på barnbarn och barnbarnsbarn via Skype på Casildos Ipad. Snacka om att den generationen fått uppleva teknikens under :)

Efter det åkte vi iväg på diverse uppdrag, det gick ju inte så bra igår med att få hjulet på vagnen lagat så idag var vi på jakt efter en billig extravagn. Dessutom behövde vi en gps, för att inte åka vilse när vi ska ut på äventyr. Vi hamnade till sist på en jättetsor loppis/marknad där allt mellan himmel och jord kunde fyndas till låga priser. Vi köpte en extravagn och Jack fick välja en bil, sammanlagt gick det på ca 250 kr..
Framför skylten med dagens fynd!
 Matkonstverk
 En livs levande (?) ponnykarusell.. Känns väldigt 2012, eller?
 En riktig redneck-dam som packar ihop den bråte hon inte fått såld på pickupen...
 En vild 3-åring fångad i farten.
 Allt mellan himmel och jord var det som sagt.
Bjuder på en Arizona-vy från bilfönstret också.
 
 
Nu sover smågrisarna och det innebär soffläge och sitcoms för vår del... Sov gott!

2 kommentarer:

  1. Hej! Området som ni rör er i blir större och större vad jag kan se. Det är ju bra med en GPS så ni inte åker vilse i "öknen". Måste vara kul med loppis som har lite annat utbud än vad ni är vana vid och möjlighet att fynda lite. Här är det höst och skitväder +3 och duggregn. Kram till alla. / Farfar Lasse.

    SvaraRadera
  2. Hallo over there, ja mormor var helt exalterad igår efter att få se er livs levande i er lägenhet. Hon blev så intresserad av barnen och vinkade, tjoade och skrapade på bildskärmen. Bra kvalitet, den höll som tur var. Kramar till er alla från Mor-mor-svärmor Renée

    SvaraRadera