Wanna read this blog post in another language?

tisdag 12 mars 2013

Teds poolpremiär

 
Vill inte vara den som är den men HERREGUD vad skönt vi har det just nu. Om en månad kanske jag är superless på värmen men svensken i mej kan inte sluta njuta av att få bo i ett land där jag slipper ha axlarna uppdragna till öronen och hela kroppen spänd för att mota bort kylan som hotar att krypa in under alla lager av ytterkläder.
 
Det är alltså den tolfte mars idag och termometern har stått på närmare 30 grader (nu är våren här...) Inget lockade mer än en lugn förmiddag vid poolen efter senaste dagarnas fullspäckade schema. För Teddan var det poolpremiär och en given succé, Jack låg i blöt från sekunden vi kom dit tills vi skulle gå hem igen. Är så glad över att han gillar att bada så mycket, även om han tycker det är läskigt att doppa huvudet så är han annars som en riktig fisk i poolen. Lite trist att det inte finns någon barnpool eller grundare del där han kan leka lite mera självständigt, nu sitter han på trappan ner i bassängen om vi inte håller i honom, men han är ju lika glad för det.
 
Om lite drygt en vecka åker vi med våra gäster ner till havet i Mexico, ska bli underbart med mera bad för oss allihop. Kanske kan vi klämma in lite valspaning också, det är nämligen inte bara 3-åringen i den här familjen som tycker att sådant är döspännande. Nu väntar kudden på mig, återkommer med flera vårbilder en annan dag... 
 
 
3 glada Bergmans som gillar att bada
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar