Wanna read this blog post in another language?

onsdag 7 augusti 2013

Time to say goodbye

Då var vi här. Sista dagen i Sverige och på landet innan vi ikväll tar hyrbilen ut till Arlanda och checkar in i världens minsta hotellrum för att få några timmars värdefull sömn innan världens längsta torsdag tar vid imorgon.

Vi har haft en fantastisk sommarmånad i Sverige. Vi har har riktigt fint väder många dagar (och de andra glömmer man så enkelt bort när man tänker tillbaka). Vi har haft otaliga grillkvällar, sett Gyllene Tider, gått på barrunda på Södermalm, haft kräftskiva, firat födelsedagar och skålat och dansat oss svettiga med gamla och nya vänner på sommarens finaste bröllop. Vi har skrattat oss lyckliga över att ha fått återse familj och vänner som vi inte träffat på länge, för att sedan gråta igen när det var dags att säga hejdå. Kan ärligt säga att jag aldrig tror att jag har kännt efter så här mycket någon sommar förr, för jag tror aldrig att man kan njuta av något så fullkomligt om man inte vet med sig att det inte kommer att vara för alltid.

Det passar på ett sätt ganska bra att himen är gråmulen och att det regnar idag. Klart att man hade hoppats på att få en sista fin grillkväll i trädgården men samtidigt känns det ganska skönt att åka härifrån när det verkligen känns som höst i luften. Vill inte låta skadeglad men på ett sätt känns det också ganska skönt att vi nu har det finaste halvåret framför oss medan det här bara blir mörkare och tristare från och med nu. Jag älskar egentligen hösten, men det är lite enklare att åka härifrån om jag för en stund glömmer bort det. Så. Från 15 grader och regn till 45 och stekande sol. Vi ses igen när vi åter är på plats på andra sidan Atlanten.

Dessa magiskt ljusa kvällar, man kan aldrig se sig mätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar