Wanna read this blog post in another language?

söndag 18 augusti 2013

Heaven in a store (och lite annat)

Okej, det händer inte jättemycket spännande just nu. Om ett par veckor låter det förmodligen annorlunda då både förskola (Jack) och parent-toddlergrupp (Ted) drar igång, samt Little Allstars (Jack), simskola (Jack) och sångstund (Ted). Då kanske det istället händer alltför mycket, så hinner jag i allafall inte skriva, men det är när det är många järn i elden som jag trivs som bäst. Dessutom var vi eniga om att göra den här utlandsvistelsen så innehållsrik som möjligt för alla inblandade, och med hjälp av City of Tempe så har vi bokat in ett gäng aktiviteter för ungarna till ett väldigt förmånligt pris (vet att bara simskola är apa-dyrt i Sverige, här betalar vi 35 dollar/ca 200 sek för 6 gånger...)

I allafall så är det söndag kväll och helgen har varit ganska lat, ingen utflykt denna gången. Istället har vi fördelat tiden mellan att shoppa och att hänga i poolen. Alltså inte vid utan i poolen, för man måste se till att hela tiden hålla sig i vattnet eller åtminstone blöt för att överhuvudtaget orka vara utomhus någon längre stund, så varmt är det fortfarande. Jack har förresten fått ett nytt cyklop och en snorkel, och de har han i princip levt i sedan han fick dem. Han är superduktig på att snorkla också, med hjälp av armkuddarna simmade han idag under vattnet från ena sidan poolen till den andra och andades bara genom snorkeln. 

Igår åkte vi i allafall till en ny outlet en liten bit utanför stan och den var bra. Mycket bra. De har en converse-outlet store och den var också mycket bra. Vi kom därifrån med matchande skor till kidsen (Jack var överlycklig för att äntligen fått exakt likadana som pappa) och ett kitchigt döskalle-armband till mig. Det var förutom redan bra priser halva priset på andra paret så Teddans skor gick på ca 13 dollar/mindre än 100 sek. Det var kanske tur att ungarna var med och att de var lite otåliga, annars hade det nog varit lätt för mig att stanna LÄNGE där inne.. :)

Hur söta?

Lillen som modell...

(Trouble in paradise?)

Vädret har varit lite spännande, mörka moln  och envist blixtrande på himlen både igår kväll och i dag men hittills inte en enda droppe. Längtar så efter att få uppleva ett riktigt monsun-regn och hoppas för all del att säsongen inte är riktigt över än. 

Kommande vecka bjussar på föräldramöte och "meet the teachers" för båda barnen, förhoppningsvis kommer denna veckan att springa iväg för vi längtar allihop efter att förskolan ska dra igång på riktigt. 

Va? Måste man inte ha cyklop när man kollar på TV, menar du det?

Godmorgon/godnatt till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar