Wanna read this blog post in another language?

fredag 15 februari 2013

Klart vi kollar på mello!

Med risk för att låta lite tjatig, MEN SJUTTON VAD VECKORNA SPRINGER IVÄG! Fredag igen, denna helgen har inte så mycket inbokad förutom en fantastiskt efterlängtad massage i morgon lördag. Man förstår inte hur mycket en hel timmes egentid med någon som knådar ens trötta och slitna mammakropp betyder förrän man har varit i det läget att man knappt får sitta på toa en minut ifred utan att någon ropar

Maaaammmmaaa, vaar ääär du? Får jag vara med när du kissar? Oj vad mycket kiss det kommer...

Ja ni hajar att lite egentid är på sin plats! Kanske kollar vi in ett akvarium som finns här också, Jack har ju dille på fiskar nu och kanske kan en liten fiskboost (och ett litet besök dess giftshop) göra att han kommer vidare i sin lek. Just nu är nämligen en av favoritlekarna att ta på sig min omlottkofta och låta snörena hänga ner och då är han en manet. Som jag skrivit förut så är det ju inget fel på gossens fantasi i allafall :)



Imorgon kväll är det ju mello också! Eftersom vi ligger 8 timmar efter er så ser vi inte programmet direkt (då är vi ju för det mesta i mataffären...) utan vi ser det på kvällen när kottarna somnat. För att inte paja spänningen så har vi infört total svensk-media-lockout från 12 på dagen, man får inte ens kolla fejjan eftersom alla är så snabba på att kommentera där. Det är ju inte för att musiken är fantastisk som vi kollar, det är för att hela spektaklet är roligt att kolla på bara. Dessutom brukar vi hålla på och gissa vilka som går vidare, det är därför mediablockaden är så viktig. Måhända att mello är cheesy och så men det känns som hemma och det är mysigt att någonting kan vara som vanligt när ingenting annat är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar