Wanna read this blog post in another language?

måndag 11 februari 2013

Apache Trail och lake Canyon

Mulet, lite regnigt och kallt idag. Är det inte märkligt att varenda gång man vaknar och det är lite mulet och grått så påverkas man direkt. Det är precis som att kroppen har blivit beroende av sol sol sol varje dag och nu tror den att det är slut på sol för ett halvår eller så och bara skriker efter mer. De dagar som solen skiner däremot går allt lätt och det är total sommar i sinnet även om det bara är ett par plusgrader ute.

Igår stack vi i allafall iväg med bilen igen, ut i öknen. Det var ett par veckor sedan nu och det var precis som att man hade glömt av lite hur himla vackert det faktiskt är. Vi åkte en bit in på Apache Trail, en gammal väg som verkligen bjuder på otroligt fina vyer över öken och berg. Vi stannade vid en liten sjö för fika och lite lek, sedan åkte vi en bit till. Efter ett tag blir den fina asfaltsvägen en enkelfilig grusväg och det är lite otäckt att få möte där när det stupar många meter rakt ner, tror vi kommer återvända och åka hela vägen en vardag när det kanske är lite mindre trafik på vägarna. Dessutom var det skapligt kallt uppe i bergen igår, vilket gjorde att vi inte ville stanna någon jättelång stund, men himla mysigt var det ändå! Tänk att vi bor mindre än en timmes körväg härifrån... Är så glad att vi tar oss tid att göra utflykter som denna nästan varje helg, vi måste bli bättre på det när vi kommer hem till Sverige igen också. Det där att bara ta ledigt från alla måsten en dag och bara vara tillsammans i lugn och ro är verkligen helande på alla sätt.

Scenic view!

Äggmackor och kaffe vid lake Canyon

Självklart skulle det kastas lite sten också

En glad skrutt, som alltid

Håller med om att det inte syns jättebra men i trädet sitter en knallröd kardinalhanne! 
Saknade systemkameran och kikaren lite...

Ok då...

... eller inte. Det gjorde vi ändå.

De enda vilddjuren vi såg (förutom fågeln) var de som satt i baksätet och höll låda :)

Här var det ganska högt så vi fick hålla i treåringen så han inte sprang utför något stup

Snygga familjen!

Magisk utsikt

Vår bästa investering, en manick som gör att man kan lyssna på Ipod via kasettdäcket i bilen :)

När vi kom hem igen så hjälptes Jack och Martin åt att montera och städa ur nya cykelkärran som vi fått av ett par snälla grannar. Givetvis tyckte han att det var jätteroligt att åka bakom Martin och han pratade på om att han själv var Bamse som tävlade och att Martin var lilla åsnan o s v...

Imorse trotsade de regnet och tog cykeln till förskolan istället för bilen.


Martin sportar sin nya frisyr som jag fixade i lördags. Han var lite trött på att ingen amerikansk frisör kunde göra en "södermalmskotlett" så han lät mej gå loss med klippmaskinen istället...

1 kommentar:

  1. Hej familjen!
    Vilka härliga bilder från er söndagsutflykt. Jag längtar så att få komma till er och få se detta live. Det är nu bara 10,5 vecka kvar till vi kommer. Jag intalar mig själv att detta går fort. GRATTIS till Jack på Yngvedagen idag! Kramar till er alla från farmor Kicki!

    SvaraRadera