Wanna read this blog post in another language?

torsdag 6 december 2012

Julstämning?

Klockan är halv nio på kvällen, småtrollen sover och jag står i köket med julmusik på och försöker koka ihop något som ska likna glögg. Vi pratar ofta om det, hur konstigt och svårt det är att få till någon slags julkänsla. Dels tappar ju julen lite av sin poäng som en ljuspunkt i det kallaste mörka när det är varmt och skönt ute. Dels vet jag inte om man vill känna efter ordentligt, julen är ju så himla mycket en högtid då man vill vara tillsammans med alla sina nära och kära, och om man nu inte kan det så kan man lika gärna göra något annat... typ bada i poolen eller något.

Men nu närmar sej i allafall julen och vi försöker hitta ett nytt sätt att göra det här på. Den 23e åker vi till Las Vegas och bor 3 nätter på en hyfsat fint hotell, känns som en bra grej att frossa i neon och julpynt modell XXXL när man ändå inte kan vara hemma och mysa i snön.
 
Som kontrast mot allt det vita som ni har utanför fönstret. En overkligt grön gräsmatta utanför vårt hus, nu börjar gräsmattorna äntligen återfå färg efter sommarens torka. Bizarro World!


Min lillebror har fått en lång hår! utbrast Jack en morgon, och det har han ju rätt i :)

1 kommentar:

  1. God morgon, kul med jul i Vegas så klart och att bo på fint hotell. Ja, så långt hår Ted har fått. Kramar från mamma

    SvaraRadera