Wanna read this blog post in another language?

måndag 3 december 2012

Diversedag :)

Måndag igen, och decemberstressen som man är van vid hemma börjar göra sig påmind litegrann även här i form av många evenemang. Idag var det avslutning för något som kallas "music together" på förskolan, ett musikprojekt där en musiklärare kommit till alla klasser en gång i veckan och sjungit och spelat tillsammans med barnen. Föräldrarna har tydligen också varit delaktiga och sjungit hemma tillsammans med sina barn och idag var det säsongsfinal med storsamling. Jack blev lite klängig för att vi var där men han hängde med bra på vissa saker, och det märktes att han tyckte det var roligt att spela med när alla fick låna instrument.

 Ted poserar på golvet...
 

Jack undersöker ett sand- och vattenbord fyllt med olika former av pasta. Superbra idé tycker jag och noterar i minnet för när det är dags att jobba igen!

Teacher Anne spelar gitarr och sjunger tillsammans med barnen.

Barnen fick dansa under en "fallskärm".

En sån här snygg sak blev det, vår nya vagn!

Jack hade picnic och kollade på Alvin och gänget i sitt brandbils-tält.
 

Ted fick ta ett dopp i handfatet ikväll :)


På lördag ska vi på field trip till musikmuseet här i Phoenix tillsammans med förskolan, det ska bli jättespännande. När Martin snabbgooglade på museet visade det sig att de bland annat ställer ut John Lennons gamla Steinway-flygel som han skrev Imagine på... starstruck, javisst!

1 kommentar:

  1. Fullt med aktiviteter i december precis som det ska vara. Härligt att Jack uppskattar musiken till viss del iallafall. Hoppas att eran nya vagn håller nu så ni slipper mera strul. Ha det bra med hälsning från ett snöigt och kallt Norrköping. /farfar Lasse.

    SvaraRadera