Wanna read this blog post in another language?

måndag 7 oktober 2013

Helgens äventyr

Efter att under lördagen hunnit med alla vanliga helg-åtaganden (simskola, handla mat, handla kalsonger och strumpor till ungen som växer som ogräs) och dessutom sprungit in på del lilla läkarmottagningen som finns i vår mataffär och slog till på en "flu shot" för att göra det jag kan för att undvika att hamna här igen...

...så bestämde vi oss igår för att kolla in ännu en av de djurparker som finns här i närheten. Vi har ju redan varit på Phoenix Zoo ett antal gånger (jag har dessutom medlemsskap där så vi kan gå hur ofta vi vill) men nu ville vi se något annat. Det blev "Wildlife World" i Litchfield en bit västerut. Vi har ju lite dille på att gå på djurparker i den här familjen och man kan kanske säga att det snarare är vi vuxna än barnen som är drivande, men sen har ju Martin jobbat på två djurparker i Sverige också. Betyget på den här blev väl kanske inte jättebra, det var lite tråkigt att se hur många djur hade pyttesmå och ganska tråkiga hägn och terrarier. Men parken var ändå lagom stor för oss att promenera runt i under några timmar och de hade verkligen väldigt många djur att titta på! 


Vi började besöket med lunch i ett kafé som hade sett sina bästa dagar. Som tur var smakade maten i allafall lite bättre än vad den såg ut!

Han hade tagit med sig en "egen" kamera  (Teds bebisleksak)och skulle fota djuren

Två glada busungar

Jack och jag åkte ett safaritåg, ganska spännande med bland annat gigantiska strutsar som kom VÄLDIGT nära...

Sötnosen

Sen fick vi se sköldpaddor som hade det mysigt

Vi kom nära en svart svan...

...men sen var det något i hens blick som sade åt oss att hålla avståndet.

Zebrorna gjorde ingen besviken och stod i en psykadelisk flock.

"Du kan väl ha en i varje hand mamma?"

Promenerar med pappa


Luftigt på parkeringen

Jag blir aldrig mätt på att åka bil här!

Skyskraporna i downtown Phoenix långt där framme och solen som går ner i backspegeln...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar