Wanna read this blog post in another language?

fredag 11 oktober 2013

Ljuva höst

Det hände något med vädret igår, vi vaknade och det var riktigt kallt ute. Först var det helmulet och man talade om regn, men efter ett par timmar klarnade det upp och vi avbröt födelsedagsstöket med en sväng till parken. Gud så underbart härligt det var! Luften var hög och kristallklar och det var kanske 18 grader ute. Så himla svalt och skönt och jag njöt av varje sekund.  Jag antar att det är svårt att förstå om man inte har bott i något riktigt varmt land men herregud vad härligt det var att ha långbyxor och till och med en tröja på sej. Idag var promenaden till förskolan rena själavården med sval luft och doft av nyklippt gräs.Det finns hopp nu, en lång och härlig höst och vinter väntar oss med massa tid att vara ute och njuta.

Det är först nu jag egentligen har hajat hur den här staden fått sitt namn, det är nu som fågel Fenix (Phoenix) reser sig ur askan och börjar röra på sig igen. Happy friday everyone!




Fick knappt en skymt av den här snabba superhjälten som susade runt i klätterställningen. Han är också glad att temeraturen sjunkit lite så han kan använda sin nya hoodie!

Liten var inte så långsam heller. Men det håller mamma på tåspetsarna
 så det är väl egentligen något bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar