Wanna read this blog post in another language?

söndag 27 oktober 2013

Födelsedagskalas "American style"

Så var det då äntligen dax för Jacks kompis Aidan att fylla tre år och ha sitt efterlängtade kalas med bondgårdstema. Jack har VERKLIGEN sett fram emot det och imorse satt han och stirrade på klockan och frågade i ett om klockan äntligen var "nio och ett", dvs kvart i ett då vi skulle åka. Till saken hörde väl också att Jack igår var med mig och valde ut en present till Aidan, och som alltid så vill man ju gärna ge bort något som man själv tycker är fint. Och Jack var väldigt bestämd med att Aidan helst skulle öppna hans paket på en gång så att de kunde sätta igång att leka. Men först var det hoppborg och "petting zoo", ponnyridning, piñata och cupcakes. Samt en massa god mat och snacks. Ett dunderlyckat kalas där vi dessutom hade nöjet att hänga med en massa trevliga människor från vår fantastiska förskola. då födelsedagsbarnet hade bjudit alla sina klasskompisar... Är himla glad att ha lärt känna alla dessa härliga människor och därigenom ha fått uppleva åtminstone ett riktigt amerikanskt barnkalas a'la supersize under vår tid här.

Hoppborgen i bakgrunden...

Födeledagsbarnet rider ponny

Ted och jag klappar djur, första gången jag klappat en lama...

Lycklig den som fick en egen strut med popcorn...

...men säg den lyckan som varar länge!

Jack röjer loss i hoppborgen

Efter piñatan gått sönder letas det efter godis på gräsmattan

Två glada! Som ni ser har vi haft ytterligare ett par veckor där linne och barbent varit ett måste... Solglajjor däremot är ett måste året runt!

Kolla hur mycket jag fick ihop!

Teddo leker i klätterställningen... tänk att ha en bakgård så stor att man får plats med ett helt kalas av den här kalibern där!


Och här var det Jacks tur att gå loss på piñatan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar