Wanna read this blog post in another language?

söndag 19 maj 2013

...och himlen därtill...

Grattis min älskling!

Martins födelsedag idag och efter att vi sjungit och delat ut presenter så skypade vi lite med familjen som också sjöng fint. På födelsedagsbarnets önskelista stod ett nytt försök på det där höga berget, Mt Ord, och idag tog vi oss ända till toppen! Det visade sig att det inte var riktigt lika högt som vi trott (det finns tydligen fler berg med samma namn i Arizona, vad det nu ska vara bra för...) men över 2000 meter i allafall. Sista biten fick vi gå till fots och med ungar och matsäcksväskor att släpa på så var vi rejält trötta när vi kom upp. Men belöningen, äggmackor och kaffe på en filt i gräset och till det en utsikt som hette duga, gjorde att det absolut var värt besväret. Det kändes verkligen som att vi svävade bland molnen där uppe, och eftersom det inte var någon biltrafik och knappt några människor så var det overkligt tyst bakom fågelsången i trädtopparna. En riktigt lyckad söndagsutflykt med andra ord, och jag tror att födelsedagsbarnet kände sig riktigt nöjd med sin dag!

En picnicplats med utsikt den här gången.

Glad bebis!

Jack som gillar att fota så mycket... tror han måste få en egen kamera så småningom, men än så länge nöjer han sig med att låna våra.

Den här har han tagit.

Och den här. Naturbegåvning!
 
Men sen hittar man bilder som den här i kameran och då påminns man om han att faktiskt bara är 3 år... haha.
 
Fina fina utsikten!



Avslutade det hela med att fira loss på stans bästa hamburgerhak, följt av ett svettigt pass med fickparkerings-träning på en grusplan här i närheten. Lånade några övergivna kundvagnar som koner, riktigt classy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar