Wanna read this blog post in another language?

måndag 20 maj 2013

lite hemlängtan idag

Insåg i helgen att förskolan inte börjar igen förrän på torsdag istället för idag måndag. Det har varit 2 veckors uppehåll mellan vår- och sommarterminen och lärarna ska städa ur och organisera om klassrummen, samt introducera nya studenter. Två veckor som nu blev nästan tre. Tre extra dagar är ju egentligen ingenting, men när en unge bokstavligen (nästan) klättrar på väggarna av uttråkning och den andra vägrar att sova mer än två 30-minuterspass på hela dagen och bara gnäller alternativt river hela lägenheten och det är 38 grader ute så man orkar inte gå till eller vara i paken några längre stunder så känns tre dagar TILL som en oöverskådlig tid.

Dessutom känns det surt som tusan att vi missar en playdate med Jacks två favvokompisar från förskolan imorgon eftersom jag inte kan köra dit  p g a den förbannade missade uppkörningen och det är lite väl långt (och varmt) att cykla eller gå ända dit.

Det händer inte varje dag men idag längtar jag tillbaka till Stureby och till vår lekplats på gården och lekkompisar runt hörnet. Och krispig vårluft.

Kollar man att andra hållet i två sekunder så kan man ger sig sjutton på att man hittar honom såhär när man vänder tillbaka blicken... inte en lugn stund med andra ord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar