Wanna read this blog post in another language?

onsdag 11 september 2013

Ups and downs...

Okej, det har varit lite upp och ner här senaste dagarna. Eller egentligen först väldigt mycket upp och sedan ganska mycket ner. Därav har bloggandet fått lida som vanligt.

Det började i lördags med väldigt mycket upp, Jack började på simskola (första steget där man som förälder är med i vattnet och det handlar mest om att vänja sig vid vatten och flyta o s v) och sedan på eftermiddagen så var det prova på gång på "Little Allstars" som han också ska börja på. Det var ungefär som en jympalektion där barnen fick leka några olika lekar, prova på några olika bollsporter och sedan var det en liten hinderbana med tunnel, balansgång och en liten trampolin. Först var han lite blyg och ville att jag skulle vara precis bredvid honom men sedan lossnade det och framemot slutet så hade han jättekul! Tanken är att han ska gå själv där och att jag väntar utanför så det kändes skönt att han tyckte det var roligt.

Men så i söndags så ösregnade det på morgonen och det var väsentligt kallare ute så fast det kändes lite konstigt så packade vi glatt in oss i bilen för att åka på söndagsutflykt. Martin hade spanat in ett nytt ställe där vi inte har varit förr och vi tänkte att lite regn har väl ingen dött av. Det blev en jättemysig utflykt, vi hamnade på en rastplats med tak och efter ett tag slutade det regna och himlen blev knallblå. Men Jack var sig inte riktigt lik, han gnällde över att han ville åka hem och sa att han frös, och när vi väl kom hem igen så hade han ju mycket riktigt feber. Dessutom började han hosta på ett lite jobbigt sätt och när han vaknade i måndags så var rösten nästan borta.

Så därför har han varit hemma denna veckan, och eftersom vi bara har förskola varannan dag så blir han hemma imorgon också även om han hade kunnat gå. Vi har honom hemma idag även om han var feberfri igår eftersom han verkade lite trött och medtagen ända till igår kväll och hostan inte riktigt hade gett med sig. Men idag är han i princip sitt vanliga pigga jag och hostan är nästan borta och han låter som sig själv igen.

Höjden av onödighet? Att vattenspridarna startar automatiskt samtidigt som det vräker ner, i en ökenstad där man gör allt (?) för att spara på vattnet...

Inte ofta som det är så disigt och regnigt att man knappt ser bergen där bakom

Framme vid Bartlett Reservoir

Lite regnigt

Övar på att gå i trappor


Lilla sjuklingen, fast det visste vi ju inte då

Kollar in stranden

Plötsligt kom solen fram

Någon hade jättekul i sanden och hade med sig halva stranden hem i byxvecken

Grönt och fint

Ted var himla duktig och gick runt hela tiden, kan inte förstå att det bara är en 
dryg månad sedan han började gå ordentligt!


Gruppfoto!

Vi gjorde ett glass-stopp på DQ i Carefree och hittade en "se upp för vaktlar-skylt"

Smarrigt!

Nu börjar han se lite hängig ut på riktigt.... :( 

Det fina i kråksången är att det fortfarande är lite svalare ute (34 grader ska det bli i eftermiddag men det är bara temporärt, i slutet av veckan är vi uppe på 40 grader igen :( ) så nu när vi ända är hemma så kan vi passa på att ta oss till parken en sväng när Ted vaknar från sin middagsvila . Det var ju inte igår precis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar