Wanna read this blog post in another language?

tisdag 24 september 2013

Random pics

Av olika anledningar har vi varit lite trötta senaste dagarna, bland annat har Ted fått för sig att det är en bra idé att vakna mitt i natten och ligga och prata med takfläkten en timme eller två innan han somnar om. I vår säng givetvis, samtidigt som han helst drar mig lite i håret eller klöser mej på armarna med sina små vassa naglar. 

Därav det dåliga uppdaterandet här, och det är också därför som jag inte heller orkar skriva något längre inlägg nu. Men vi har iallafall fotat lite, och här ser ni resultatet:


Det är sällan så påtagligt att man är i Amerika som när man tar bilen till simhallen på lördagsmorgnarna och parker och idrotsplatser fullkomligt kryllar av barn, unga och vuxna som sportar medans föräldrarna sitter i medhavda fällstolar och hejar på. Filmiskt nästan!

Simskoleeleven på strålande morgonhumör :)

Och överallt vajar de, USAs och Arizonas flaggor under varandra.

Utanför simhallen

Vi var på IKEA också i lördags, inte så konstigt att Jack tror att IKEA är en mataffär nuförtiden när vår kundkorg ser ut såhär...

Every day!

Roligt att Martin gör segertecken och Jack blir förvirrad och tror att man ska visa 
hur många år man är...

Söndagsutflykt till Canyon Lake, en ny picnicplats dock

Gott med kokosboll!

Superhjälte!

Eftermiddagsfika i skuggan.

Nu blir det ett avsnitt av Breaking Bad innan den efterlängtade sängen. Kommer minnas  åren här borta som då som vi hade tid att sträck-se så många bra TV-serier... och på torsdag kommer förhoppningsvis nya säsongen av Homeland som vi beställt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar