Wanna read this blog post in another language?

tisdag 9 april 2013

Lite blött

Idag när vi kom till parken så såg det lite annorlunda ut där...

 
Jag läste någonstans att 50-70% av allt hushållsvatten i Arizona går till att vattna gräsmattor mm utomhus, men det här var väl ändå i slösigaste laget? Det har ju inte regnat en droppe så vattnet kommer ju liksom underifrån.... Skämt åsido, vet inte riktigt varför parkernas gräsmattor med jämna mellanrum set ut såhär men det kan väl knappast vara det bästa eller mest miljövänliga sättet att hålla gräsmattan grön på?

Otacksamt att vara sjöfågel i öknen, men de ser iallafall till att njuta när tillfälle ges.
 

Det är lite dåligt väder idag, sa Martin imorse. Det var alltså lite moln på himlen och bara 23 grader... jag hade iallafall både långärmat och långbrallor idag (älskar dessutom att amerikanarna tycker att det helt normalt att gå omkring med träningskläder fast man inte tränar, det känns ju lite sportigare då även om man är jordens latmask) Det kändes ovant med sådan här kyla så det gäller ju att passa på :P

 
 
Världens största bebis, men hur smart är det att ha bebisgungorna och de vanliga gungorna på varsin sida av parken? Om man har en unge som inte hajat hur man gör fart själv än, tycker de inte att vi springer runt tillräckligt ändå?!
 
Glada lillskrutten skrattade så han tjöt i gungan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar