Wanna read this blog post in another language?

torsdag 18 april 2013

Hänt i veckan (inte mycket)

Det händer inte jättemycket här borta precis, dagarna rullar på som vanligt. Plötsligt hade vi varit här i sex månader och ingen av oss kom ens ihåg det den dagen utan vi märkte det dagen efter när vi kollade i kalendern efter lämpliga datum att flyga hem i sommar.

Det lutar åt att vi kommer att ta ett par nätter i NY City på väg till Arlanda, dels för att slippa transfer på Newark denna gång (puh, blir kallsvettig bara jag tänker på förra gången) och dels för att det ska bli skitkul att uppleva och få en första känsla av staden som aldrig sover (det gör ju aldrig vi heller så vi kanske passar ihop hehe). Vi inser ju att två nätter inte är nära på tillräckligt men vi planerar att återvända när barnen är större eller utlånade för en weekend någon annan gång. New York känns ändå ganska lättillgängligt från Stockholm, det går direktflyg och det är inte vare sig särskilt långt eller jättedyrt), vi kommer nog att försöka se det vi kan USAs västkust istället medan vi bor här. Men New York en snabbis på vägen hem blir nog bra ändå.

Gick förresten förbi biblioteket i tisdags och bytte ut lite barnböcker och filmer. På en hylla vid utgången stod några gratispocket. Jag fick med mig den här...


och lånade bl a den här till Ted (och Martin):

 
Och utanför hade några tappra demonstanter ställt upp ett bord och samlade underskrifter. Det är vid sådana tillfällen man påminns om att man ändå är 900 mil hemifrån, skulle sett fint ut med en legalisera droger-kampanj utanför stadsbiblioteket vid Odenplan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar