Wanna read this blog post in another language?

söndag 21 april 2013

Bilbestyr

Det slog oss härom veckan att vi behöver ytterligare en bil. Martin ska ju ut i fält nu i vår och sommar och från och med mitten på maj ska Jack gå på sommarförskola 9-13 varje dag. Jag inser att det kommer bli hyfsat varmt att gå mina 7,6 km när det är runt 40 grader ute, både för mej och för ungarna, men att göra det TVÅ gånger om dagen bara gör jag inte. Jag håller ju på om övningskör som en tok, vi brukar passa på på helgmorgnarna när det är lite mindre trafik, och då packar vi in ungarna i baksätet och hoppas på att Ted ska sova förmiddagspasset och Jack får titta på DVD under tiden. Vill bara säga det till alla som jag som missade att ta körkort när livspusslet var lite mindre svårlagt; det ska nog gå vägen det här också!

I alla fall så behöver vi ju ha varsin bil när vi är ute och far på vasitt håll. Igår var vi hemifrån hela dagen, tror vi kollade hos 4 eller 5 bilhandlare och idag blir det bara att bestämma sig. Tror det blir en amerikanare i allafall, sedan får vi se hur mycket rock'n'roll det blir över den. Återkommer med besked ikväll. Och det fina i kråksången är att våra efterlängtade gäster som kommer på fredag slipper krångla med hyrbil.


På det här stället gick vi inte ens ur bilen, det såg så himla skumt ut. Tyckte inte att konceptet med att sälja guld, vapen och bilar på samma ställe känns helt bra om man säger så ...


Tog en liten kaffe efter det obligatoriska pit stoppet på Wendys :)
 
 
Idag blir det som sagt fler bilhandlare och sedan ska Jackskrutt klippa sig, en busy söndag helt enkelt. Just det, vi ska väl försöka få in en veckohandling också men det blir ett senare bekymmer. So long compadres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar