Wanna read this blog post in another language?

torsdag 13 juni 2013

Nåt tråkigt och nåt roligt

Ikväll ska vi på hejdå-middag till Matylda och hennes familj. Känns klart tråkigt (inte middagen alltså men att de ska åka hem till Polen igen...). Det är väl nackdelen med att göra nya saker, att man måste säga hejdå till de gamla. Och att man sedan när man ska hem till det gamla igen måste säga hejdå till allt det nya.

Det roliga är att vi imorgon bitti packar in oss i silverbilen och drar till San Diego över helgen. Planen är att hinna med både Sea World och San Diego Zoo, men framförallt att njuta av det här och av att kunna vara utomhus hela dagarna:


Och ladda om för ytterligare en sådan här vecka:

 
 
Haha, ser ni att det kommer vara lika varmt på dagarna i San Diego som det är som svalast på nätterna här i Phoenix. Nu ska jag packa lite, ska passa på att ta med långbyxor och converse. Det kanske låter konstigt men eftersom vi har gått i shorts sen i februari så känns det riktigt kul att få ta på lite mer kläder igen. Och nu är det dessutom bara 3 veckor kvar till vi åker mot Sverige. Appropå varma kläder alltså, det blir nog att packa ner jacka och så för vi ser ju fram emot en månad med riktigt svenskt sommarväder. Aldrig ska jag klaga på svenskt sommarväder igen efter att ha överlevt en ökensommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar