Wanna read this blog post in another language?

söndag 2 juni 2013

HOT!

Ursäktar mig för bristfälligt bloggande i veckan. Ibland blir det inte att jag skriver på ett par dagar för att det inte hänt något som är värt att skriva om. Men ibland, som den här veckan, så händer det istället alldeles för mycket och själva livet kommer liksom emellan.

Bland annat håller vi på och letar nya hyresgäster till vår lya hemma i Stockholm, något som verkar gå bra men det är ju alltid ett pyssel när man sitter på andra sidan jorden. Sedan har det varit det där med bilen och sen förskolan som har börjat igen men nu bara är öppen mellan 9 och 13, så det har varit ett evigt flängande fram och tillbaka.

Man kan väl säga att körkortet togs i grevens tid också, för nu har sommaren kommit på riktigt. Det är drygt 30 grader som kallast på nätterna, och på dagarna ligger temperaturen på dryga 40. Inget man powerwalkar i direkt. Nej det är så himla varmt att...

...när man ska gå den korta sträckan mellan lägenheten och bilen så svimmar man nästan.

...när man cyklar känns det som att någon står och blåser med en fön på varmaste läget rakt i ansiktet.

...när man har varit nere vid poolen (det enda som går att göra utomhus nuförtiden) och kommer in i lägenheten som har AC och en stadig temperatur på 23,8 grader så är det som att gå in i ett kylskåp för att skillnaden mot ute är så stor.

...när man packar ur vagnen ur bakluckan på bilen så är metalldelarna så varma att man bränner sig, trots att de legat i beckmörker.

Inte undra på att energin till att skriva här inte riktigt har funnits, kroppen har fullt upp med att bara hålla de vitala delarna vid liv och någorlunda svala!

Det har därför blivit inomhusaktiviteter för hela slanten i helgen, och idag kollade vi in det lokala naturhistoriska muséet med dinosaurieutställning och allt. Det var ritkigt fint men väldigt mycket folk, vi lyckades såklart pricka in den enda dagen i månaden då det var fritt inträde. Trevligt för oss såklart men det var det fler som tyckte...






Så himla konstigt att nu när det är söndagskväll och vi snart går och lägger oss så är det många av er som redan är på väg till jobbet... Så godnatt och godmorgon till er, hoppas att måndagspeppen är på plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar