Wanna read this blog post in another language?

fredag 6 december 2013

På fieldtrip

Idag var vi på fieldtrip med förskolan till en liten fiktiv comboy-stad här i närheten. Ungarna fick kolla på jultomten och åka en tur med ett litet tåg. Sedan fanns det också några djur att kolla på och lite gamla comboy-grejer och gamla vagnar att titta på och leka i. Fox news lokala morgonprogram var där och filmade lite och Jack gjorde amerikansk TV-debut :) Och är det någon som missat det så kan man se inslaget här. Ted var mest intresserad av att springa runt och klättra på grejer, och eftersom vi till skillnad mot en hel del andra hade klätt på våra ungar ordentligt så hade de jättekul utomhus i flera timmar. Här kommer några bilder från dagen:

Vi väntar på att äventyret ska börja, men hade tyvärr glömt cowboyhattarna hemma...



Ja, den lilla ungen är alltså ungefär en candy cane hög :)

Äggmackor och kaffe, vad annars?

Spännande!

Sköna regler att leva efter

Är man en jätteelak morsa om man tycker att den här bilder är hysterisk rolig? Han ser ju liksom så nöjd ut och anar ingenting...

Lillgrisen i fängelsevagnen

Och de här busungarna är precis där de hör hemma :)

Fina gamla vagnar!

Och självklart skrålade julmusiken ur högtalarna och det kom "snö"

Akta er för den här pistolkillen går lös!

Chillaxar lite i solen

Åker tåg

Jack fick se en riktig, levande kalkon, vi stod och tittade på den i säkert 15 minuter... 

Den här söta lilla renen får gärna komma med mina julklappar i år!

Efter fieldtripen åkte vi hem till våra vänner och satt ute och käkade pizza medan ungarna härjade runt och nu ikväll hettar det riktigt i ansiktet och jag anar konturerna av solglajjorna... Ted blev också lite rödrosig men har en stor vit cirkel runt munnen där nappen satt som en smäck hela tiden. Nu väntar På Spåret och en stor kopp te i soffan och sen har vi en lugn och skön helg framför oss, som peakar på söndag eftermiddag med julparty med Martins kollegor. Härlig andra advents-helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar