Wanna read this blog post in another language?

måndag 30 december 2013

Christmas in LA

Håller för fullt på att gå igenom alla bilder från våra 4 dagar i Los Angeles (4-5 olika kameror och bara i Emelis systemkamera hade vi över 600 bilder att sortera ut... pust!). Så här på årets (näst) sista dag kommer därför en rejäl hög med bilder från oss till er. Gott slut! Tittar nog in här imorgon med en liten nyårshälsning också...

Julafton. Började dagen med det efterlängtade paketöppningsrallyt och sen blev det nöjesfältet på piren och sammanlagt 8 varv i bergochdalbanan för Jack. Fast han kallar den varjedag-bana, anar något freudianskt i den felsägningen... Dagen avrundades med middag på Bubba Gump och den av oss vuxna efterlängtade julaftons-margaritan :)










Juldagen. Vi körde PCH upp till Malibu och spanade på villor i mångmiljonklassen. Sen relaxade vi några timmar på magiskt vackra El Matador State Beach. Efter det stack vi in till Griffith Park och spanade in Hollywood-skylten i skymningsljus tillsammans med en ansenlig skara av kinesiska turister. 
















Annandag jul blev en heldag på Universal Studios. Note to self; Jurassic park är en vuxenfilm och därför är det ingen bra idé att släpa med 4åringen i Jurassic Park-riden. Faktum är att hela Universal studios är en VUXENPARK så ta inte med 4åringen i någon ride alls. Till och med studioturen var otäck tack vare KingKong vs T-rex (igen!) i 3D och en mekanisk haj från Jaws, samt sjutton fiktiva regnoväder och två översvämningar. Men han var glad ändå, han fick ju krama både Svampbob och Nicke nyfiken och vinka till Bumblebee och Optimus Prime. Och vi vuxna var imponerade, länge sedan man var på en nöjespark och tyckte att det var så häftigt.













På fredagen checkade vi ut från hotellet, packade vi ihop oss i bilen och åkte upp till Hollywood Blvd och walk of fame. Det kändes som en sådan sak som man måste göra, och det tyckte alla kinesiska turisterna också... Så vi blev inte alltför långvariga utan köpte med oss hamburgerlunch och åkte ut till Seal Beach där vi fick några fina sista timmar innan den långa bilresan hem.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar