Wanna read this blog post in another language?

tisdag 2 juli 2013

Nedräkning

Om bara en liten vecka är vi på plats! Men innan det ska vi nu hinna med två nätter på Manhattan, så vi sticker redan på lördag morgon härifrån. Och herregud vad skönt det ska bli att komma härifrån en stund, att få andas lite luft som inte svider i halsen för att den är så varm och torr. Det är ju helt enkelt inte klokt hur varmt vi har haft det senaste dagarna.

Förskolan är ju slut för terminen, och börjar igen i slutet av augusti. Det gör ju defnitivt att vi längtar lite extra efter att kunna springa runt utomhus, just nu är det inte bara en utan två små apor som klättrar på väggarna här hemma. Förskolan har ju annars varit Jacks fristad och chans att komma ut bland kompisar och få leka och springa av sig lite... Nu får vi istället ta en dag i taget och försöka hitta på roliga saker ändå, men eftersom Ted precis är på väg att ställa om från två tupplurar om dagen till bara en så är han lite trött om dagarna och det gör det lite extra svårt att komma iväg ut.

Men om bara en liten vecka så kan han ligga och snusa i lugn och ro i vagnen ute på landet och andas frisk och sval (!) sommarluft. Åh vad vi längtar, allihop. Nedräkningen har börjat.

Målbilden!
 
Och förresten har duvorna lagt två ägg nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar