Wanna read this blog post in another language?

söndag 2 mars 2014

Picture perfect?

Vill inte gå in närmare på varför men nu har det blivit så att vi ska på blixtvisit hem till Sverige igen, och vi åker redan på onsdag kväll. Vi är ju ganska luttrade resenärer och den här gången känns faktiskt till och med den 15 timmar långa resan som lite av en enkel match (och oj vad det här med att man får nya perspektiv på saker när oväntade grejer händer stämmer, att två småtroll bråkar eller härjar på flyget känns som småpotatis om man jämför med riktiga problem i världen som bland annat har gjort att vi just väljer att åka hem ett tag...). Men vi måste ända ha koll på en del administrativa saker, och bland annat så behöver ju förnya våra visum för att kunna komma tillbaka hit till USA igen.

Och i den ansökningen måste vi ha nytagna foton på alla familjemedlemmar. Och de fotona ska vara av en viss kvalitet, huvudet måste vara rakt fram och ansiktsuttrycket ska vara neutralt. Easy peasy, eller? Nja, fråga Ted vad han tycker att neutralt betyder. Eller Jack för den delen.


Blev förresten lite förvånad när jag botaniserade i grönsaksavdelningen på Fry´s igår och såg att de säljer maskrosblad för ca 20 kr bunten.



Nu blir det pizza framför oscars-galan. På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar