Wanna read this blog post in another language?

torsdag 21 november 2013

Veckan som gick

Insåg precis att jag inte skrivit något här på väldigt länge och det har sina orsaker. Ofta brukar jag klaga lite på att jag inte hinner skriva för att det händer så mycket, nu har det inte hänt någonting knappt men jag har ändå inte hunnit skriva nåt. Men en liten summering av veckan som gått kan jag ju i allafall bjuda på.

Jack blev hemringd från förskolan i fredags eftersom han var i princip otröstlig. Jag åkte dit direkt och fick med mej en jätteledsen kille som somnade i bilen hem men som inte hade någon feber, han var bara helt slut. Han hade varit på topphumör och jättepigg tis-tors så det kändes verkligen jättetråkigt att han blivit dålig igen. Förra helgen blev det alltså inte så mycket med, vi turades om att vara hemma med Jack och att utföra de vanliga helgsysslorna tillsammans med Ted som var rastlös som få när han inte hade storebror att springa runt och busa med.

Vi fick också åka och gratta den här sötnöten på sin första födelsedag!



Kan ni förstå att alla dessa dekorationer och cupcakesen är helt hemgjorda??? Amanda är pysseldrottning av rang!

Sen var Jack bra igen så i måndags var vi i parken och lekte, men tydligen var han inte bra i allafall så på tisdag morgon var febern tillbaka. Vi åkte till doktorn i tisdags eftermiddag (och det förtjänar egentligen ett eget blogginlägg men ORKA! Kan bara säga att jag tror att han hade hittat tusen fel på vem som helst som han undersökte) och han fick diagnosen dubbelsidig öroninflammation (som han inte har haft ont av tack och lov!) samt rejäl förkylning och lite andningsproblem (som han eller vi inte heller märkt av) och vi fick pencillin och lite andra mediciner. Nu är han i allafall så gott som återställd och idag har vi hängt lite på biblioteket med en av Teds kompisar och hans mamma. Vad det gör mycket att prata bort några timmar med en vuxen när man hängt ihop med dessa små illbattingar hemma hela veckan!



Cirkus hela veckan, och det mest spännande var när trädgårdskillarna kom och klippte gräsmattan här utanför.

Nu håller vi alla tummar och tår för att det är över för den här gången, nästa vecka har vi långhelg igen och förskolan är stängd ons-fre för Thanksgiving. Vi är bjudna på Thanksgiving-middag och ser mycket fram emot att få fira den här superstora högtiden tillsammans med en riktig amerikansk familj. Helgen som kommer nu innehåller kalas och lite annat smått och gott och åh vad skönt det känns att alla är på benen igen. För tillfället i alla fall, man ska väl aldrig ropa hej för tidigt.

Och idag är det bara en månad kvar tills vi får besök hemifrån när barnens faster Emeli kommer hit och firar jul med oss. Vi längtar massor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar